Aan de leiders: Ophalen folders AH actie

Alle leiders die zaterdagochtend de persoonlijke Clubfund Actie folders met inlogcode nog niet opgehaald hebben, kunnen dit vanavond doen tussen 19:30 uur en 21:30 uur in de kantine.

Al onze spelers hebben een eigen online fanshop waar heel eenvoudig spulletjes met hun spelersfoto of het clublogo besteld kunnen worden. Per besteld artikel gaat een gedeelte van de consumentenprijs rechtstreeks naar de clubkas; we hopen dat ook dat het storm loopt! De spulletjes zijn gratis te verkrijgen door ervoor te sparen bij Albert Heijn Wassenaar in Stiens en St. Annaparochie.

Wat verwachten we van jou als leider?
Voor iedere speler van jouw team is er een eigen folder met zijn/haar foto erop. Naast uitleg van de actie staat op deze folder het unieke website adres en inlogcode waarmee iedere speler zijn eigen Fanshop openen kan.

Het is dus belangrijk dat iedere speler zijn eigen folder ontvangt en mee naar huis neemt. We verzoeken je hier zorg voor te dragen. Het succes van de actie staat of valt mede met een correcte en snelle verspreiding van de folder onder onze leden.

Belangrijk:
Is er een speler waarvan geen folder is? Informeer dan even of de persoonlijke folder per ongeluk door iemand anders mee genomen is. Mocht de foto er niet tussen zitten dan is er waarschijnlijk geen foto van deze speler gemaakt. In overleg kan deze nog (opnieuw) gemaakt worden.

Namens S.C. Stiens bedankt voor je inzet en medewerking!

 

Categorieën: