S.C. Stiens MO17 blijft in het spoor van St. Anna

Vandaag spelend op het D veld…

Correctie, vandaag spelend op het hoofdveld tegen GAVC. De vorige ontmoeting eindigde in een 1-5 overwinning met bij vlagen prima spel. De eerste twintig minuten van de terugwedstrijd waren pover, onrustig en laconiek. We zouden het wel even doen. Het verschil was er wel maar dit werd niet uitgedrukt in de score. Na de eerste twintig minuten veranderde dit en werd er gerust met een 2-0 stand. Een kleine omzetting resulteerde in doelpunten van Tara (of eigen doelpunt GAVC) en een doelpunt van Lonneke (na een uitstekende aanval). Het spel werd rustiger, de bal bleef langer in de ploeg en er werden legio kansen gecreëerd. Bij twee goals bleef het echter in de eerste helft.

In de tweede helft bracht Julia de marge al snel op drie en een drop-kick van Hiltje (meter of 35) deed de score oplopen tot 4-0. De vijfde werd ook door iemand gemaakt. Verdere doelpunten werden door niemand gemaakt, het stokte namelijk bij 5-0. Af en toe werd er prima gespeeld en was het een wonder dat de score niet verder opliep. Drie broodnodige punten in de achtervolging op St Anna, volgende week kans om op gelijke hoogte met hen te komen. Een wedstrijd waar wij er moeten staan, eerder dit seizoen werd er gewonnen en verloren van St. Anna. We zijn aan elkaar gewaagd en diegene die er het meest gebrand op is, zal zegevieren. Vol aan de bak dus.