S.C. Stiens MO13-2 – Hardegarijp MO13-1

Vandaag hadden we de tweede wedstrijd van de competitie. Om kwart over 10 begon de wedstrijd tegen Hardegarijp. Leonie, Annejin en Feline in de verdediging, Marinke, Ilza, Precilla en Grace speelden afwisselend op spits en middenveld en natuurlijk Ineke op goal. We gingen met z’n allen naar voren en naar achteren. In de eerste helft hadden we een paar mooie kansen. Jammer genoeg waren die allemaal mis. In de rust stond het nog steeds 0-0, en we wouden heel graag winnen!! Na de rust ging het regenen, maar hadden we meteen weer een kans. Helaas was die ook mis. Hardegarijp had ook een paar goede kansen, maar die waren die mis. De laatste minuten was het heel spannend, maar gelukkig maakte Ilza nog een mooi goal! In de laatste minuten waren nog een paar kansen van Hardegarijp, maar die waren mis. We hadden gewonnen!!