Noordbergum MO13-1 tegen S.C. Stiens MO13-2

We hadden vandaag de eerste wedstrijd van de competitie. Om kwart voor 9 vertrokken we naar Noord-Burgum. Helaas de keeperskleding, de waterzak en de opstelling vergeten. We spelen met 6 aanvallers en 6 verdedigers. Iedereen moet mee aanvallen en verdedigen. De verdediging was super goed en onze keeper ook. En de aanvallers waren ook super goed. De eerste helft stonden we 3-1 voor. De 3 doelpunten heeft Chantal gemaakt. In de 2e helft waren de tegenstanders heel kwaad. Ze liepen gewoon het veld af. Maar we hebben ons niet laten afleiden en daarna nog 4 keer gescoord en gewonnen met 7-1. Het was een leuke wedstrijd. Chantal heeft er 4 gemaakt, Grace 1, Marinke 1 en Feline heeft er ook 1 gescoord. Toen we na de wedstrijd gingen douchen, deden de douchen het voor geen meter. Op naar de volgende week, en die gaan we ook winnen!!! Einde!