MO15 wint spectaculair Indoor Soccertoernooi in Groningen!

Meisjes onder 15 wist vrijdag 29 dec het sterk bezette Indoor Soccertoernooi in Groningen te winnen, met tegenstanders als Veendam, BDE Emmen, Blauw wit (allemaal hoofdklassers) Urk, GVAV Rapiditas etc. was dit een geweldige prestatie.

Wat een geweldige ervaring was dit voor de meiden, met boarding dus een kwartier lang vol gas geven zonder dat de bal uit gaat, grotere goals en verder zaalregels, was dit een unieke dag, de eerste wedstrijd was wennen maar met dikke uitslagen wisten de meiden de kruisfinale te bereiken na de winst tegen BDE en Veendam en als lastigste SEH Heerde.

In de kruisfinale was GVAV Rapiditas (Groningen) de tegenstander, deze werd vanaf het begin vastgezet en kwam niet onder de druk uit, met veel power en prima aanvallen werd het zelfs 9-0!

De finale was een fries onderonsje, hier was Blauw wit de tegenstander, Blauw wit werd 2 dagen ervoor nog verslagen in het KNVB toernooi maar we waren gewaarschuwd voor het erg technische Blauw wit en moesten weer veel strijd leveren, het werd een geweldige wedstrijd met een 3-1 voorsprong 2 minuten voor moesten we toch nog een 3-3 toestaan, het ging snel heen en weer en de speaker gaf er ook een extra dementie aan, het zou aankomen op penalty’s. Hierin waren we foutloos, we scoorden 4x en keepster Ilsa hield de 4e!! Een geweldige prestatie in een erg sterk veld, na de winst in het KNVB toernooi, het waad en ie toernooi en het veld kampioenschap en promotie naar de hoofdklasse kon het jaar voor de meiden niet meer stuk, Marieke Faber werd ook nog eens speelster van het toernooi en met de winst in het indoor toernooi mogen we met het team naar een wedstrijd van FC Groningen, wat een seizoen afsluiter!