MO13-3 kampioen!

Met nog twee wedstrijden te spelen is SC Stiens MO13-3 zaterdag 12 mei kampioen geworden in de voorjaarscompetitie 2018! De meiden behaalden in 8 wedstrijden 24 punten en kregen daarmee een niet in te halen voorsprong op de nummer twee VV Kollum MO13-1 (met 15 punten).

De grote schare supporters zag dat de meiden wel even moeite hadden om op gang te komen. Zenuwen? Het gevoel er al te zijn? Wie zal het zeggen. Het spel golfde wat op en neer, maar na 8 minuten was daar dan toch de openingstreffer. Echter was Kootstertille MO13-1 geenszins van plan de wedstrijd weg te geven en beantwoorde dit 4 minuten later met de gelijkmaker. Na een paar minuten kwam Stiens met 2-1 toch weer op voorsprong en met deze stand gingen de meiden de rust in.

Na een beker koude ranja en een peptalk kreeg de ploeg weer controle over de wedstrijd. De meiden wisten elkaar weer goed te vinden en mooie combinaties werden gemaakt. Stiens zette behoorlijk druk en zag dit beloond met nog 6 treffers. Een prachtige 8-1 als eindresultaat! In 8 wedstrijden maakten ze 57 goals en kregen ze slechts 5 goals tegen.

Het team met eerstejaars spelers bestaat uit: Marije Bokma, Fenna de Jager, Shanna de Jong, Nynke Rodenhuis, Elske van Straten, Lisanne de Valk, Bonita de Vries, Tess Westerhuis, Marjolein Xhaxho en Judith Zondervan.
Deze meiden trainen gezamenlijk met de meiden van MO13-2 onder leiding van Herman Valk, Tjamme Valk (geen familie) en Hendrik Anjema. Vanaf deze plaats danken wij de trainers dan ook hartelijk voor hun inspanningen en enthousiasme!