S.C. Stiens JO9-1 kampioen!

Afgelopen zaterdag is S.C. Stiens JO9-1, uitkomend in de 1e klasse, ongeslagen kampioen geworden!
De jongens wisten van alle 9 tegenstanders te winnen. Hierbij werd 69 keer gescoord en kwamen slechts 6 ballen in de goal van onze jongens. Een hele mooie prestatie!

De beslissende partij om het kampioenschap was de voorlaatste wedstrijd van het seizoen. Uit tegen Franeker JO9-1. Na 7 wedstrijden ook nog steeds ongeslagen. Een spannende pot. Veel publiek. Na 7 minuten wist Franeker op een 1-0 voorsprong te komen. Dit werd echter snel teniet gedaan door een treffer van S.C. Stiens. Vlak voor rust werd na mooi samenspel zelfs nog de 2e goal gemaakt. Na de rust, waarin de jongens van Franeker door de inmiddels landelijk bekend geworden rap gemotiveerd werden, wisten onze jongens de wedstrijd te beslechten met een mooie 1-3 overwinning. Een mooie wedstrijd en een welverdiende overwinning.

Voorafgaand aan de najaarscompetitie 2016 was SC Stiens JO9-1 voor de jeugdbeker ingedeeld bij de JO9-1 teams van Frisia, Blauw Wit en Leovardia. Alle 3 uitkomend in de hoofdklasse. Hierbij is SC Stiens JO9-1 (als enige 1e klasser) als tweede geëindigd achter Frisia JO9-1.