Teamfotoschema komende weekenden

TEAMFOTOSCHEMA

Nog (lang) niet alle teams staan op de foto. Voor de komende twee weekenden is er daarom een fotoschema gemaakt waarop de teams nog langs kunnen komen voor de foto. Zie daarvoor bijgevoegd schema.

Voor morgenochtend hebben we geen fotograaf beschikbaar gevonden voor de teamfoto’s. Dit betekent dat de teams die voor 12.00 uur spelen volgende week op de foto zullen komen (of zelf een foto zullen moeten maken).

De teams in bijgevoegd fotoschema verwachten wij morgen en volgende week sowieso. Kom je niet, laat dit dan weten via een mailtje (communicatie@scstiens.nl) of via een appje (06-11402885).

Staat jouw team niet op het schema (zie lijst hieronder) en ook nog niet op de foto? Maar kun je wel langskomen? Morgen van 11.30 tot 12.30 uur en van 13:30 tot 14.30 is er een fotograaf aanwezig. Benut dus deze kans om met je team op de foto te gaan voor de presentatiegids en de website. Maak je zelf een foto? Stuur die dan dit weekend naar communicatie@sctiens.nl.
Let op: maak de foto dan wel horizontaal.

Let op: deze teams staan nog niet op de foto en staan nog niet ingepland. Zorg dus dat je op 1 van de tijden aanwezig bent als team of maak zelf een foto.

S.C. Stiens 3 zo
S.C. Stiens JO13-1
S.C. Stiens JO11-4
S.C. Stiens JO9-1
S.C. Stiens VR30+ 1
S.C. Stiens MO19-1
S.C. Stiens MO15-1
S.C. Stiens MO13-1
Categorieën: