MO11-1 voor de 2e maal kampioen!

Naast kampioen in de najaarscompetitie 2016, is SC Stiens MO11-1 op zaterdag 6 mei ook kampioen geworden in de voorjaarscompetitie 2017.

SC Stiens MO11-1 kon dit voorjaar instromen in een zwaardere competitie door het uittreden van een  ander  team. De meiden moesten het hierin opnemen tegen SV Mulier, ONS Boso Sneek, SC Bolsward en VV DWP. Hoewel er nog twee wedstrijden gespeeld moeten worden, hebben de meiden op zaterdag 6 mei een niet meer te evenaren score bereikt, waarmee die dag het kampioenschap werd behaald. Ondanks de winst (op één gelijkspel na alles gewonnen) waren het evengoed spannende partijen, waarbij de dames soms behoorlijk aan de bak moesten.

Tussendoor werd op het Leovardia-toernooi ook het goud binnen gehaald door de teams van Leeuwarder Zwaluwen, BlauwWit ’34, MKV en Leovardia te verslaan.

Op zondag 28 mei gaan onze meiden naar Brunssum (Zuid-Limburg). Hier gaan ze strijden tegen de andere 15 geplaatste teams uit de rest van het land om de titel Nederlands Kampioen Jeugdvoetbal MO11 2017!

Volg de meiden op https://www.facebook.com/SCSTIENSMO11

Categorieën: