Minutenactie S.C. Stiens 1

Beste voetbalvrienden van S.C. Stiens, We gaan komend seizoen weer beginnen met de minutenactie rondom de thuiswedstrijden van de 1e selectie (mannen) van S.C. Stiens. 

Afgelopen seizoen hebben we niet alle thuiswedstrijden kunnen spelen i.v.m. corona, het bedrag wat niet is uitgekeerd zal worden geschonken aan de club (hierover binnenkort meer).

Hoe werkt de minutenactie?
Voor € 25,00 ben je voor alle thuiswedstrijden (reguliere competitie) in het seizoen 2020-2021 eigenaar van jouw minuut naar keuze.

Vaststellen minuut:
De minuut, die aan de goal wordt gekoppeld, wordt bepaald door de scheidsrechter en niet door het scorebord (zal overigens vaak wel overeenkomen, maar hoeft niet). Hierbij geldt: de scheidsrechter heeft altijd gelijk, ook als het niet zo is! Direct na de wedstrijd worden de minuten van de doelpunten bekend gemaakt, de eigenaren van minuten weten zodoende direct of ze gewonnen hebben. Minuut 45 en minuut 90 zijn bijzonder. Wanneer ons 1e een doelpunt in de extra tijd maakt van de eerste of tweede helft wordt de prijs uitgekeerd aan de eigenaar van respectievelijk minuut 45 of minuut 90. Met de aanschaf van deze minuten ben je zodoende eigenlijk eigenaar van deze minuten en de bijbehorende extra tijd. Gezien het grote aantal extra speelminuten dat doorgaans wordt bijgeteld is besloten minuut 45 en minuut 90 voor € 50,00 te verkopen. 

Let op: scorebord start met een 0, dit is minuut 1
Op scorebord een 1, dit is minuut 2
Op scorebord een 2, dit is minuut 3 enz.
Op scorebord 44, dit is minuut 45.
Op scorebord in eerste helft minuut 45, dit is minuut 45 en extra tijd 1e helft (blijft stil staan op 45).
Op scorebord in tweede helft minuut 45, dit is minuut 46 enz. 

Prijs
Bij iedere thuiswedstrijd van S.C. Stiens 1 wordt € 50,00 verdeeld onder de eigenaren van de minuten waarin S.C. Stiens 1 heeft gescoord. Wanneer S.C. Stiens 1 meerdere keren scoort, wordt deze prijs van € 50,00 verdeeld onder alle eigenaren van een minuut waarin een doelpunt viel. 

Indien mogelijk c.q. aanwezig wordt er direct uitgekeerd. Wanneer S.C. Stiens 1 niet scoort wordt er geen prijs uitgekeerd. Het bedrag schuift dan door naar de volgende thuiswedstrijd waar dan dus maximaal € 100 (enz.) te verdienen zal zijn. Indien S.C. Stiens in de laatste thuiswedstrijd niet scoort gaat het prijzengeld naar het teambudget van de 1e selectie. Dit geldt ook als er gescoord wordt in een niet verkochte minuut (maar we hopen ze alle 90 te verkopen). 

Hoe kun je een minuut kiezen?
Mail de minuut naar keuze naar minutenactiescstiens@gmail.com
Elke minuut kan dus maar 1 keer verkocht worden. (Als je gekozen minuut al verkocht is ontvang je hiervan bericht)

Het bedrag voor de minuut (of meerdere minuten) kan worden overgemaakt naar:
NL96RABO0125989202 t.n.v. S.C. Stiens o.v.v. minutenactie S.C. Stiens
(Zodra het geld binnen is zal je gekozen minuut aan je worden bevestigd)

Naast het feit dat je kans maakt op een leuk geldprijsje, steun je hiermee ook S.C. Stiens 1.

Met sportieve groet,
1e selectie S.C. Stiens 

Categorieën: