Fietsverlichtingsactie bij de S.C. Stiens

Als jeugdcommissie waarderen wij het zeer, dat veel van jullie met de fiets naar onze club komen om te trainen en te voetballen. Het is niet alleen gezond, maar ook goed voor het milieu en voorkomt onnodige auto- en parkeerdrukte rondom ons sportcomplex.

Nu het ’s avonds eerder donker wordt, vinden we het nog belangrijker dat jullie licht op de fiets hebben. Wij begrijpen heel goed, dat het soms best lastig is, om altijd werkend licht op je fiets te hebben. Maar met licht op doe je andere weggebruikers een groot plezier, want die kunnen jou dan beter zien in het donker en het is natuurlijk ook voor jezelf veel veiliger.

Daarom gaat de jeugdcommissie samen met de Fietsersbond jullie daarbij helpen komende week . We laten zien, hoe eenvoudig het is om ervoor te zorgen, dat er licht op jouw fiets zit. Op 1 of meer avonden volgende week controleren wij daarom de fietsverlichting. Wij geven advies, hoe je zelf voor licht op jouw fiets kan zorgen. Mocht het licht stuk zijn, dan krijg je van ons eenmalig een nieuw lampje, wat je er zelf op mag zetten.

Categorieën: