Extra clubfundactie fotomoment 18 maart

Kon jij er bij de vorige fotosessies niet bij zijn? Of twijfelde je wat en ben je na het zien van alle leuke fanartikelen toch om? Niet getreurd. Voor alle twijfelaars is er een extra fotomoment ingelast door Albert Heijn Wassenaar zodat je toch nog mee kan doen aan deze super leuke spaaractie!

De fotosessie is op zaterdagmiddag 18 maart van 16.00 – 17.00 uur.

Locatie: Albert Heijn/Wassenaar te St. Annaparochie.

Let op: Je moet in je complete tenue op de foto (voetbalschoenen hoeft niet) en hier dien je zelf voor te zorgen.

Bij vragen over de spaaractie kan je terecht bij Marloes (mail: communicatie@scstiens.nl)

 

Wat gaan we doen:

Samen met AH Wassenaar heeft S.C. Stiens een unieke spaaractie opgezet. Wat ons betreft een heel bijzonder 1-2-tje tussen de club en Albert Heijn!

  • we hebben van iedere speler een unieke spelersfoto gemaakt
  • iedere speler krijgt een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke S.C. Stiens fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn
  • Een poster, notitieblok, broodtrommel, drinkbeker maar ook badslippers en andere orignele artikelen
  • bij AH Stiens en St. Annaparochie kun je vervolgens sparen voor gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler
  • Naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het S.C. Stiens-logo; kortom voor ieder wat wils!
  • een heel mooi gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas van S.C. Stiens. Je spaart dus niet alleen voor jezelf…maar ook voor de club.
  • Naast de persoonlijke fanshop is er ook een algemene fanshop www.clubfund.nl/scstiens met hierin alle fanartikelen met alleen het clublogo. In deze fanshop kunnen alle mensen makkelijk hun S.C. Stiens Fanartikelen bestellen.

Ieder lid ontvangt van de leider alle informatie waarmee men eenvoudig aan de slag kan!

Categorieën: