Corona-update

Beste leden en ouders van leden,

Afgelopen dagen zijn we als bestuur geconfronteerd met meerdere Corona-besmettingen binnen de vereniging. Tevens zijn er meerdere personen in quarantaine geplaatst en worden enkelen nog getest. Voor de meeste besmettingen geldt dat er vooralsnog geen risico voor het team is en proberen we trainingen en wedstrijden zoveel mogelijk doorgang te laten vinden. Toch zijn we genoodzaakt voor dit weekend een fors aantal wedstrijden te annuleren in verband met besmettingen, quarantaines en spelers die mogelijk een verhoogd risico hebben gelopen om besmet te worden met Corona. Afgelopen weekend heeft er een feest in Stiens plaatsgevonden waar meerdere met Corona besmette personen rondgelopen hebben. Als bestuur van S.C. Stiens hebben we gemeend uit voorzorg alle teams waarvan spelers op dit feest zijn geweest, dit weekend niet te laten voetballen. Het betreft de volgende teams: S.C. Stiens Za1, Za2, Za3, Vr3 en JO19-2. Ook de wedstrijden van Vrouwen 1 en 2 worden verplaatst in verband met Corona, alleen was hier geen link met het betreffende feest.

Samen met onze vrijwilligers steken we veel tijd in het uitzoeken en bepalen of er veilig gevoetbald kan worden. Zoals in een eerdere mail benoemd, gaat ons beleid uit van voetballen wanneer dat mogelijk is. Wel staat veiligheid voor spelers en staf hierbij altijd voorop en schromen we niet om maatregelen te nemen wanneer dat nodig is. Laten we met zijn allen zorgen dat er zo lang mogelijk gevoetbald kan worden en ons “corona-proof” gedragen. Dus thuisblijven bij (lichte) klachten, laten testen wanneer daar aanleiding voor is, afstand houden van elkaar buiten de wedstrijdvelden, mondkapjes dragen als we bij elkaar in de auto stappen en de club informeren wanneer er een corona-test gedaan wordt of de uitslag bekend is. Met deze informatie zijn we als bestuur beter in staat om gepaste maatregelen te nemen.

Ik hoop dat we middels deze mail iedereen voldoende geïnformeerd hebben. Bij eventuele vragen omtrent dit onderwerp graag contact opnemen met Bob Terlouw.

Namens het bestuur van S.C. Stiens,

Bob Terlouw
Voorzitter
0652408382
Voorzitter@scstiens.nl

Categorieën: