Bericht voor sponsoren S.C. Stiens!

S.C. Stiens in actie voor middenstand Stiens

De lokale middenstand is erg belangrijk voor onze vereniging. De winkeliers, horeca, kapsalons enz. uit Stiens bieden altijd veel steun aan S.C. Stiens. Maar nu staan veel middenstanders zelf onder grote druk, door het coronavirus en alle maatregelen. Daarom willen graag iets terugdoen voor onze sponsors.

S.C. Stiens doet daarom mee aan de Friese Sponsoractie. Langs deze weg willen wij onze sponsors hier graag voor uitnodigen.

De actie werkt als volgt:

  • Sponsors kunnen zich aanmelden via www.sponsoractie.nl/Stiens
  • Vervolgens wordt er een speciaal sponsorboekje gemaakt met waardebonnen van alle middenstanders uit Stiens die meedoen. Dit boekje wil iedereen hebben!
  • In mei gaat dit boekje in de voorverkoop, S.C. Stiens zal dit promoten. Alle inwoners uit Stiens en omgeving kunnen een boekje bestellen
  • Zodra de corona-maatregelen toelaten dat alle middenstanders hun deuren weer openen straks ontvangt iedereen het boekje thuis
  • Vanaf dat moment kan iedereen de waardebonnen inleveren bij onze sponsors

Met deze actie willen we iedereen aanmoedigen om je bestedingen in Stiens te doen als alles straks weer opengaat, en niet via de grote, landelijke webshops.

Samen winnen we meer

Behalve de middenstand heeft de crisis ook verstrekkende gevolgen voor sportverenigingen. De opbrengst van de sponsorboekjes gaat daarom naar de lokale clubs die meehelpen, in ruil voor onze hulp voor onze sponsors!

Aanmelden

Sponsors kunnen zich aanmelden via onderstaande link:

www.sponsoractie.nl/Stiens

Als de sponsorboekjes in de voorverkoop gaan zullen wij dit delen met al onze leden, vrijwilligers en supporters.

Categorieën: