Wedstrijdverslag S.C. Stiens MO13-2 – Noord-Burgum MO13-1

We begonnen met het voetballen in de regen. We speelden in de eerste 10 min. niet heel goed. Maar we speelde wel veel op de helft van Noord-Burgum. Soms was Noord-Burgum ook wel gevaarlijk maar dat pakten we in de verdediging met Leonie, Annejin en Feline weer goed op. We hebben heel veel kansen gehad, Ilza schoot een paar keer naast, Chantal heeft ook wat kansen gehad, Grace heeft ook een paar gehad, en Precilla heeft er ook 1 gehad. Na een tijdje scoorde Chantal de 1-0. En daarna scoorde Ilza de 2-0 met een hele mooi voorzet van Precilla. Ongeveer 5 min. Voor de rust scoorde Ilza nog een keer. We gingen met 3-0 de rust in. Na de rust gingen we er vol tegen aan. Noord-Burgum knokte veel om de bal buiten de doel lijn te houden. Maar toen kwam Noord-Burgum in actie; dat was helaas de 3-1. Toen kwam er weer een hele mooie actie via de corner maar de zat er helaas niet in. Maar Precilla kwam weer in actie en toen zat die er in de 4-1. We hadden weer heel veel kansen. Maar die zaten er niet in. Toen kwam Annejin met een mooi schot en die zat er in 5-1. Er werd nogal gerommeld voor de goal van Noord-Burgum en tijdens zo’n moment schoot er iemand op doel en in de rebound schoot Chantal gigantisch over. Tijdens een ander rommel moment werd er een eigen doel gemaakt. Toen was de wedstrijd afgelopen; we wonnen met 6-1! Maar wij hadden veel meer doelpunten kunnen maken!