S.C. Stiens MO19-1 – Marum MO19-1 3-2

Een zompige bodem was het strijdtoneel van de dames. Bij tijd en wijle leek het wel een veengrondgebied, zacht van aard en ballen die wanneer de gang erin zat, niet over de lijn rolden.

Een vrij eenzijdige wedstrijd, een sterker Stiens dat het grootste deel van de wedstrijd op de helft van Marum stond te voetballen, kansen waren er maar scherpte ontbrak. Ruimte was er genoeg op het veld maar er werd te weinig mee gedaan, Marum kraakte en piepte maar barstte niet. Een schot van Lois bracht daar verandering in, een meter of 20 en de bal belandde prachtig in de kruising. Nog enkele grote kansen maar helaas werden deze niet benut. De tweede helft was hetzelfde beeld als de eerste helft, het spel speelde zich af op de helft van Marum, een counter en het was 1-1. Kort daarop werd Chantal bereikt die ons weer op voorsprong zette. Een foutje achterin leverde wederom een doelpunt op voor Marum die bijzonder efficient en effectief waren. De mogelijkheden die zich aandienden werden ook gelijk benut. Toch kwam daar weer de voorsprong, wederom Chantal die het net liet bollen en tevens de eindstand vaststelde op 3-2.