S.C. Stiens MO13-2 is na de winterstop weer los!

De eerste wedstrijd na de winterstop heft MO13-2 verdiend verloren van een feller Frisia. Laten we het er maar op houden dat we de winterslaap nog niet uit handen. Verliezen is natuurlijk nooit leuk, maar we verloren deze wedstrijd ook nog eens onze keeper Ineke. Een vinger uit de kom [die ze zelf stoer terugzette] en een scheurtje in de pezen en bot zorgt ervoor dat ze 4 – 6 weken eruit ligt. Erg jammer, want Ineke is zeer fanatiek en wil het liefst met brace haar team helpen. Nog even geduld Ineke! En Frisia komt nog in Stiens!

De 2e wedstrijd was tegen Blauw wit MO13-2. Hier het verslag van een speelster.

Vandaag was het mooi weer en we hadden er ook allemaal heel veel zin in! Onze keeper Ineke had de vorige wedstrijd haar vinger uit de kom, en kun dus niet keepen. Daarom ging Precilla op goal. Toen de wedstrijd begon, hadden we al snel 1 gescoord. Het stond dus 0-1. Een paar minuten later was er weer een mooi goal, 0-2. Daarna dachten we dat we het al gewonnen hadden en gingen dus traag spelen. Als nog kwamen er 3 goals. In de rust stond het dus 0-5. In de rust werd er gezegd dat het al lang 0-10 moest staan. Dus na de rust gingen we met als doel de 0-10 en misschien zelf wel 0-15. Toen de wedstrijd weer begon werd het al gelijk 0-6. Snel daarna nog 2 goals, 0-8. Daarna kreeg Blauw wit een paar kansen. Maar vervanger Precilla hield ze goed tegen!
In de laatste circa 15 minuten, maakten we nog 4 goals. Met als eindstand 0-12. Daar waren we allemaal erg blij mee!
De goalmakers waren: Ilza met 6 goals! Chantal en Grace met allebei 2 goals! En Marinke en Annejin met allebei 1 goal!