S.C. Stiens MO13-2 – Harkemase Boys MO13-1

Zaterdag moesten we tegen de Harkemase Boys MO13-1, Grace en Ilza stonden het eerste kwartier op wissel. In de eerste helft ging het wel goed we speelden goed over en daaruit kwam een mooie goal van Chantal in de hoek. De harkemase boys hadden een paar mooie kansen maar wij waren er te snel bij. Leonie die in de verdediging stond samen met Feline en Annejin, die ging mee naar voren en schoot hem met de linkervoet in het goal.
Tot de rust stond het dus 2-0 voor Stiens. In de tweede helft ging het iets minder goed want we dachten dat we al bijna gewonnen hadden, maar we moesten nog 30 minuten spelen. In het begin stonden Chantal en Marinke op wissel, voorin stond Precilla in de spits en op het middenveld Stonden Grace en Ilza. De tweede helft was wel spannend want ze hadden een paar kansen maar Ineke de keeper hield ze gelukkig allemaal tegen. Chantal kwam op de plek van Feline en Marinke op de plek van Leonie. Door het goede overspelen voor in het veld kwam er een nog in de laatste minuten van de wedstrijd een mooie goal van Ilza, en eindigde de wedstrijd met 3-0 voor Stiens.