Milkboarding Indoor speedsoccer tournament

Woensdagochtend vroeg vertrok de selectie van de Jo9-1 richting Groningen voor het Milkboarding Indoor Soccer Tournament…Een prestigieus toernooi aan de start van het nieuwe jaar.

De afgelopen jaren is er op dit toernooi goed gepresteerd door vele standaard jeugdteams van Sc Stiens. Nu was de beurt aan ons..!
De poulefase werd prima doorlopen: 4 wedstrijden gespeeld, 9 punten. Een goed resultaat welke ons een plek in de kruisfinales opleverde. Aangezien wij als tweede geëindigd waren in de poule A moesten wij onze finaleplek zien veilig te spelen tegen de nummer 1 van poule B (Lycurgus) Deze tegenstander bleek net een maatje te groot. 4-2 verloren. Maar gelukkig met opgeheven hoofd van het indoor kunstgrasveld.

De troostfinale werd vervolgens wel weer winnend afgesloten! Al met al dus een mooie derde plek en dus een mooie trofee. Maar dit was nog niet alles, want: Ook mochten wij de sportiviteitsprijs van de dag in ontvangst nemen met hieraan gekoppeld een voetbaluitje voor het hele team naar de thuiswedstrijd van FC Groningen tegen ADO Den Haag. Fantastisch!

En als kers op de taart kreeg Jort nog te horen dat hij een plek kreeg in het dreamteam van de dag maar bovendien werd verkozen tot “Speler van het toernooi”!!

Geweldig resultaat. Super!

Via deze weg wil ik graag Bart en Daan bedanken voor al het goeds wat jullie ons de afgelopen tijd hebben bezorgd en tevens een goed verblijf toewensen in Hongarije! Ook hopen wij allen dat Mathijs weer snel zal terugkeren op de voetbalvelden.