Wederom 3 punten voor het ongeslagen MO15!!

Vandaag stond de topper tegen het ook nog ongeslagen Zeerobben op het programma, volgens de verschillende tegenstanders een fysieke ploeg, dus we waren gewaarschuwd!

Helaas was lena nog niet fit genoeg om te spelen maar kon lisa na 6 weken toekijken weer haar rentree maken.
Omdat Coco niet topfit was werd zusje Terra nog aan de selectie toegevoegd en in de warm up bleek dat Coco niet kon starten.

Met terra in de basis die weer aantoonde makkelijk op dit nivo mee te kunnen starten we erg gedreven, we waren fel in de duels en creëerden veel kansen het duurde lang voordat de voorsprong op het scorebord kwam, coco (ingevallen voor mariska) draaide mooi weg bij haar tegenstander na een mooie actie van silke en maakte de 1-0!

Net voor rust kregen we een vrije trap van marieke die de keepster niet klem kon pakken en was het kuiken( nynke) er als de kippen bij( mooie woordspeling) om de 2-0 te maken een top moment net voor rust.

Na rust hetzelfde beeld , veel druk op de tegenstander en prima verdedigd achterin leverde een prachtige 3-0 op door marieke en de 4-0 uit een corner door danila! Een topprestatie levert de nr1 positie op! Concurrent zeerobben verloor tegen ons en ONT verloor van drachten waardoor we met 3 punten voorsprong aan kop gaan!
Volgende week oefenen we uit 12:30 bij Franeker MO15-1.