Superieur MO15-1 bij ONT Opeinde

Zaterdag stond meteen de return al op het programma in de Hoofdklasse, na de 3-0 thuis overwinning ,moesten de meiden nu in Opeinde aantreden tegen het fysieke ONT.

Gelukkig was Silke weer hersteld en konden we op volle oorlogssterkte aantreden ,de prachtige omstandigheden met de zon volop erbij gaf de meiden veel energie, met veel druk naar voren werd het meteen lastig voor de thuisploeg om daar onder uit te komen.Een prachtige corner van Marieke luide de 0-1 in door Coco die maar weer eens op de goeie plek stond, ze maakte tot nu toe al 36 goals! Daarna werd het verschil als maar groter, Nynke maakte er 2 ,en de ruststand werd zelfs 6-0.

In de rust werd aangegeven dat we nog iets rustiger aan de bal moesten zijn en veel moesten bewegen om uit de fysieke duels te blijven. We scoorden er nog 2 en ONT kreeg 2 kansjes maar Ilsa was vandaag niet te kloppen en keepte een prima wedstrijd. De verdediging gaf bijna niks weg ,het midden won veel duels en zorgde voor de aanvoer naar de sterke aanvallers,waar silke weer terug was en haar meteen van haar beste kant liet zien.Een extra compliment voor Danila, Irma en Terra die al een wedstrijd in de benen hadden met MO15-2.

Een prachtige teamprestatie die de 2e plek oplevert in de Hoofdklasse,een prima prestatie,komende zaterdag spelen we thuis tegen Helpman uit Haren/Groningen .