JO 17 – 2 sluit wisselvallig seizoen in stijl af

Qua voetbal begon het seizoen vliegend, positief en verwachtingsvol. De resultaten waren top en het vertrouwen groot. Qua begeleiding was er veel minder positief nieuws. Trainer en leider Stephan van der Meer had na jaren bij de dames actief te zijn geweest, zin om zijn kunsten te vertonen bij de jongens. Dat liep allemaal anders. Leider Alfred Bergsma moest alle zeilen bijzetten, maar dat kun je prima aan hem overlaten. De trainers Edser Rijpstra en Hendrik Anjema namen de taak van Stephan over en zo konden de jongens toch 2 x per week trainen.
Het seizoen verliep wisselvallig. De ondergrens was nooit bereikt en toch waren er vele mooie wedstrijden en momenten.
Wij willen de jongens bedanken voor het leuke en gezellige seizoen en hopen dat we iedereen volgend jaar weer terugzien om onze clubkleuren te verdedigen en een stapje te zetten richting S.C. Stiens 1 of een ander team, want dat er talent zit in jullie twijfelen wij niet aan!

Het seizoen werd afgesloten met de uitreiking van de gouden schoen. Het team heeft met grote meerderheid Daan van Dijk gekozen als meest waardevolle speler van het seizoen. Op de foto krijgt hij de gouden schoen en die zal vast een mooi plekkie krijgen in huize Van Dijk.

Dank aan alle ouders, Stephan, Edser, Hendrik en Alfred.