Hardegarijp MO13-1 – S.C. Stiens MO13-2

Om kwart over 10 gingen we van start. De vorige wedstrijd tegen Hardegarijp hebben we gewonnen met 1-0, dus we moesten er tegen aan. De eerste 10 minuten was er een goed begin van S.C. Stiens. We waren nog niet helemaal wakker, waardoor Hardegarijp helaas de 1-0 scoorden. Na de aftrap, passte Ilza de bal naar Feline. Vanaf de middellijn scoorde Feline de 1-1. Zo gingen we de rust in.
Toen we de kleedkamer uit kwamen, kwam de regen met bakken uit de lucht. Het leek wel alsof de sint met zijn paard over het veld was gegaloppeerd. Zo slecht was het veld. We hebben risico genomen om de winst te pakken, maar dat lukte helaas niet. Tess Westerhuis van de MO13-3 speelde een super 2de helft. Hardegarijp was te sterk waardoor we naar 3-1 naar huis zijn gegaan.
Maar de Sint was nog wel ff in de kleedkamer geweest en had ons schoentje gevuld!! Bedankt Hendriklaasje!