3e overwinning op rij voor S.C. Stiens MO15!

S.C. Stiens MO15-1 – Be Quick Dokkum MO15-1 4-1 (3-1)

Na de winst tegen St.Annaparochie MO17 en Buitenpost MO15 ,moest er gisteravond aangetreden worden tegen Hoofdklasser Be Quick Dokkum MO15-1.
Dit was voor ons geen onbekende tegenstander, vorig jaar was deze tegenstander 2 maal te sterk voor ons team, maar aan het einde van het seizoen met onze nieuwe aanwinsten werd de eerste overwinning geboekt op het sterk bezette toernooi in Dokkum.
Gisteren nog zonder aanvoerdster Lisa en Nada (net terug van vakantie) maar met Terra (MO13) die weer een prima wedstrijd speelde. Nynke was er voor het eerst weer bij na de blessure en vocht een paar pittige duels uit.

Het begin was slordig we begonnen niet scherp, slapjes in de duels en een beetje afwachtend, het resulteerde dan ook in een 0-1 achterstand, waar iedereen stond te kijken.
Dit leek te helpen want daarna kwamen er een paar prachtige aanvallen via de zijkanten, wat al snel resulteerde in de 1. Voor rust werd het zelfs nog 2-1 en 3-1.
In de rust werd aangegeven dat we iets rustiger aan de bal moesten zijn en meer duels moeten pakken, dit ging de 2e helft bij vlagen wat beter, duels werden prima aangegaan, alleen de rust in het spel kon nog beter, we maakten wel de 4-1 door goed opjagen van de tegenstander!
Al met al weer een prima resultaat voor de meiden, met nog 1 poulewedstrijd te gaan tegen Broekster Walden zaterdag, lijkt de volgende ronde van de beker voor het grijpen.

Zaterdag zal ook Nada weer aansluiten en hopen we dat Lisa er weer snel bij is.