Praktische informatie zaterdag 15 juni

Beste Medereizigers Supporters,

Fantastisch nieuws: Velen van jullie gaan mee naar Harkema aanstaande zaterdag! Dit is geweldig nieuws voor ons 1e elftal, met de steun van de 12e man stijgen onze kansen op promotie naar de 1e klasse enorm!

Wij hebben bijna alle plekken in de bussen gevuld, voor de late beslissers hebben wij nog een paar stoelen vrijgehouden. Het inschrijfformulier blijft nog open, maar wees er snel bij want vol is echt vol.

Iedereen die zich voor 12 juni 16:00 heeft aangemeld via het formulier is verzekerd van een plekje in de bus. Kun je toch niet mee? Laat het ons weten via secretariaat@scstiens.nl zodat er geen lege plekken zijn en er geen teleurstelling ontstaat onderling.

Dan nu de praktische Informatie:

Vertrek:

  • Aanwezig: Uiterlijk 12:00 voor de kantine.
  • Spelersbus Vertrekt: Om 12:00 voor de kantine. We zorgen samen voor een geweldig uitzwaaimoment!

 

Buskaartje Kopen:

  • Tijd: 12:10 uur.
  • Locatie: Bij de bar in de kantine.
  • Kosten: Jeugd tot 16 jaar €7,50 (All-in), 17 jaar en ouder €10,00 (All-in). Dit bedrag dekt de retourreis, toegang tot de accommodatie in Harkema en de wedstrijd. Op vertoon van je buskaartje bij de chauffeur krijg je toegang tot één van de bussen welke voor de kantine staan opgesteld.

 

Reis naar Harkema:

  • Vertrek: 12:30 uur.
  • Aankomst: Rond 13:15 uur. In de kantine van Harkema kun je alvast de sfeer proeven en een drankje bestellen.

 

Terug naar Stiens:

  • Vertrek: Omstreeks 18:00 uur (afhankelijk van het wedstrijdverloop). Alle bussen, inclusief de spelersbus, vertrekken gelijktijdig. Dit zorgt voor een sfeervolle terugreis, vooral met de prachtige bus van SC Cambuur erbij.

 

Feestje in de Kantine:

Of we nou winnen of niet, na de wedstrijd is er een feestje in de kantine. Iedereen is welkom, wij beloven er nog een gezellige avond van te maken met onze 1e selectie!

Laten we er samen een onvergetelijke dag van maken!

Met sportieve groet,

Bestuur S.C. Stiens

Categorieën: